Amateur Theater Festival Rotterdam

twittericon   facebookicon

Ticket informatie en programma overzicht

image

Informatie kaartverkoop ATFR 2017

Tickets overzicht

Festivalpas Dagkaart vrijdag
€ 17,50

Festivalpas Dagkaart zaterdag
€ 17,50

Passe-Partout (2 daags) Festivalpas
€ 32,50

Losse kaartjes (1 voorstelling)
€ 12,00


Belangrijke informatie bij het reserveren/betalen van kaarten:

Losse kaartverkoop
We maken voor de kaartverkoop gebruik van het kassasysteem van de Rotterdamse Schouwburg . U kunt uw losse voorstellingskaartjes(s) kopen door op onderstaande link te klikken. U schakelt dan automatisch door naar het kassasysteem van de Schouwburg waar u kunt kiezen tussen vrijdag 27 en zaterdag 28 januari, het kaartje voor de bewuste voorstelling kunt aanklikken en online kunt betalen. U krijgt dan een e-ticket via de mail en bent verzekerd van een stoel voor deze bewuste voorstelling.

Dagkaarten en passe-partout
Een dagkaart geeft toegang tot alle voorstellingen in het festival van die bewuste dag. Met een passe-partout heeft u toegang tot alle voorstellingen in het festival (vrijdag en zaterdag) U kunt uw dagkaart kopen door hieronder op kassalink te klikken.

Met een dagpas of passe-partout moet u nog wel een stoel reserveren want vol=vol. Op vertoon van uw dagpas of passe-partout kunt u op de dag van het festival aan de reservering balie in de foyer van het Ro Theater toegangskaartjes afhalen voor alle voorstellingen die u die dag wilt zien. Let wel er kan per dagkaart/passe-partout maar 1 kaart per voorstelling worden afgehaald!

Belangrijke informatie:

*tijdens de ATFR voorstellingen geldt vol=vol. Een passepartout / dagpas of losse ticket geeft pas toegang tot de voorstelling in combinatie met een stoelkaart. De stoelkaarten per voorstellingen zijn verkrijgbaar bij de gastenbalie in het Ro Theater.

Met een passe-partout heb je op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2017 toegang tot het volledige programma van het Amateur Theater Festival Rotterdam, ofwel je hebt voor een hele scherpe prijs een passe-partout voor het hele programma op beide festivaldagen in handen. Met een dagpas/ticket voor vrijdag 27 januari of zaterdag 28 januari heb je toegang tot het hele programma op die datum. Tijdens het festival zijn de stoelkaarten voor de voorstellingen verkrijgbaar bij de gastenbalie in het RO theater. Alleen de combinatie van dagpas of passepartout met een stoelkaart geeft toegang tot de voorstellingen.

TIP!

Wilt u meerder voorstelling zien maar ook verzekerd zijn van een plek bij uw favoriete voorstelling en durft u het risico niet aan om op de dag zelf een toegangskaartje af te halen uit angst dat deze al is uitverkocht…Koop dan NU online een kaartje voor die bewuste voorstelling en wacht nog even met het aanschaffen van een dagpas/passe-partout. Op de dagen van het festival kunt u dit ene kaartje bij de kassa namelijk inwisselen voor een stoelkaartje en vervolgens met bijbetaling van 5,50 euro omwisselen voor een dagkaart. ( 20,50 euro voor passe-partout). Hierdoor bent u verzekerd van een plek zonder dat het u teveel geld kost. Let wel: omruilen kan alleen met een vooraf gekocht kaartje. We geven geen geld retour. Mocht u meerdere voorstellingen willen bezoeken dan is het voordeliger om een dagpas of passe-partout aan te schaffen.

Klik hieronder voor een passe-partout of dagkaarten, een losse kaart kun je bestellen door eerst naar de voorstelling te gaan (via programma) en daar de aanwijzingen te volgen.

Koop volledig festivalkaartKoop dagkaart vrijdagKoop dagkaart zaterdagDownload Blokkenschema