Amateur Theater Festival Rotterdam

twittericon   facebookicon

Ticket informatie en programma overzicht

image

Informatie kaartverkoop ATFR 2018


Early-bird tickets
á € 7,50 (normaliter € 12,50) alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij deelnemende gezelschappen

Dagkaart vrijdag € 15,00

Dagkaart zaterdag € 15,00
(met een dagkaart van vrijdag krijg je 
€ 5,00 korting op je dagkaart voor zaterdag)

Gasten met een early-bird ticket (voor 1 voorstelling) kunnen met
bijbetaling van € 5,00 deze inwisselen voor een dagkaart

Gasten kunnen deze editie geen voorstellingen meer reserveren, dit kan
alleen door een early-bird ticket bij één van de deelnemende
gezelschappen te kopen

Dagkaarten 

Een dagkaart geeft toegang tot alle voorstellingen in het festival van die bewuste dag. Wilt u het hele festival bezoeken dan kunt u op vertoon van uw dagprijs van vrijdag voor 5 euro een dagpas voor zaterdag kopen.

Met een dagpas  moet u nog wel een stoel reserveren want vol=vol. Op vertoon van uw dagpas  kunt u op de dag van het festival aan de reservering balie in de foyer van het Ro Theater stoelkaartjes afhalen voor alle voorstellingen die u die dag wilt zien. Let wel er kan per dagkaart maar 1 kaart per voorstelling worden afgehaald!

Belangrijke informatie:

*tijdens de ATFR voorstellingen geldt vol=vol. Een dagpas of early bird ticket geeft pas toegang tot de voorstelling in combinatie met een stoelkaart. De stoelkaarten per voorstellingen zijn verkrijgbaar bij de gastenbalie in het Ro Theater.

TIP!

Wilt u meerder voorstelling zien maar ook verzekerd zijn van een plek bij uw favoriete voorstelling en durft u het risico niet aan om op de dag zelf een toegangskaartje af te halen uit angst dat deze al is uitverkocht…Koop dan NU een early bird ticket bij het gezelschap zelf en wacht nog even met het aanschaffen van een dagpas. Op de dagen van het festival kunt u dit ene kaartje bij de kassa namelijk inwisselen voor een stoelkaartje en vervolgens met bijbetaling van 5,00 euro omwisselen voor een dagkaart.  Hierdoor bent u verzekerd van een plek zonder dat het u teveel geld kost. Let wel: omruilen kan alleen met een vooraf gekocht kaartje. We geven geen geld retour. Mocht u meerdere voorstellingen willen bezoeken dan is het voordeliger om een dagpas aan te schaffen.

Klik hieronder voor een passe-partout of dagkaarten, een losse kaart kun je bestellen door eerst naar de voorstelling te gaan (via programma) en daar de aanwijzingen te volgen.

Koop dagkaart vrijdagKoop dagkaart zaterdag