Amateur Theater Festival Rotterdam

twittericon   facebookicon

TheaterNetwerk Rotterdam
NIEUWS

image

TheaterNetwerk Rotterdam, afgekort TNR, is een vereniging en netwerkorganisatie van theatermakers en liefhebbers met als doel het amateurtheater te versterken en verder te ontwikkelen. Uit alles waar TNR de komende jaren voor gaat en staat spat de passie voor amateurtheater. Onze inzet, vooral door de ongeremde hartstocht van meer dan 200 vrijwilligers, richt zich op een breed gebied: onze leden, het complete amateurtheaterveld, de stad Rotterdam en de regio.

TNR biedt amateurtheatermakers via het ATFR ook de kans om op een professioneel podium te spelen. Het ATFR is het festival waarin alle ambities, doelen en doelgroepen van TNR samenkomen: theatermakers, leden van TNR, jongeren, vrijwilligers, ondernemers, vakgenoten, professionals, samenwerkingspartners, buurtbewoners en theaterliefhebbers. Een passievol aanbod voor de stad.

TNR organiseert ook jaarlijks een Monologenfestival en Jongerenfestival. Bovendien voorziet TNR op praktische wijze in één van de grootste behoeften van onze leden: een betaalbaar podium door speelweekenden voor leden in Theater ’t Kapelletje.