Amateur Theater Festival Rotterdam

twittericon   facebookicon

Ticket informatie: prijzen, kortingspassen en bestellen

image

 

Tickets overzicht

Festivalpas Dagkaart vrijdag € 20,-

Festivalpas Dagkaart zaterdag € 20,-

Festivalpas Volledige Festivalkaart (2 daags) € 35,-

U koopt deze festivalpassen hieronder online. Vervolgens stuurt u een mail naar jeroen@atfr.nl met daarin de voorstellingen die u wilt gaan bezoeken. De dagpas(sen) en de kaartjes voor de gekozen voorstellingen liggen dan voor u klaar bij de reserveringsbalie in De Gouvernestraat.

Kortingspas € 15,-

Koop deze pas hieronder online. U krijgt dan een bevestiging per mail. Print deze uit en lever deze in bij de kassa van het theater. U ontvangt dan een ATFR Kortingspas die u zichtbaar dient te dragen. Uw kaartjes worden namelijk op het kortingstarief gecontroleerd bij de ingang van de zalen. Deze pas is voordelig als u niet minder dan 3 en niet meer dan 5 voorstelling wilt bezoeken. Wilt u meer voorstellingen bezoeken dan is het voordeliger om een dagpas aan te schaffen.

Reguliere ticket eenakter € 8,50

Reguliere ticket kleine zaal voorstelling € 5,00

U koopt deze kaartjes door in het programma naar de voorstelling van uw keuze te gaan. Bij deze voorstelling klikt u op de knop koop kaarten. Mocht u een ATFR kortingspas hebben aangeschaft klik dan bij de online betaling op het kortingstarief (CJP, Rotterdampas etc.) U krijgt dan uw kaarten per mail opgestuurd. Print deze thuis uit. U kunt hiermee direct de voortelling in en hoeft niet meer langst de kassa.

Ticket Shorts programma € 0,00 (reserveren is verstandig vol=vol)

Community Art voorstelling € 0,00 (reserveren is verstandig vol=vol)

U reserveert kaartjes door naar de voorstelling van uw keuze te gaan en klik daar op de button gratis kaarten. U krijgt dan uw gratis kaart per mail opgestuurd. Print deze uit. U kunt hiermee direct de voortelling in en hoeft niet meer langst de kassa.

 

 **Tijdens het ATFR is alleen de ATFR kortingskaart of Festivalpas geldig.

Met de ATFR kortingskaart kun je de kaartjes selecteren die tijdens het bestelproces aangeduid zijn als: korting. Echter CJP, 65+, Rotterdampas, studenten, vakpas Rotterdamse Schouwburg, etc geven GEEN recht op het kortingstarief.**

 

Belangrijke informatie bij het reserveren/betalen van kaarten:
*we maken voor de kaartverkoop gebruik van het kassasysteem van de Gouvernestraat
*helaas heeft De Gouvernestraat geen winkelmandje waardoor je voor het reserveren en betalen van voorstellingen je dit per voorstelling moet doen.

Let op: Bestelling eerst helemaal afronden voordat je de volgende voorstelling
gaat bestellen/reserveren.
*de ATFR kortingspas koop je online. Je kunt dan een bevestiging downloaden
en printen. Deze moet je op de festivallocatie bij de kassa omruilen voor je kortingspas.
*voorstellingen zijn met korting te bestellen op de site: de kortingsprijs is alleen geldig als je ook een ATFR kortingspas hebt aangeschaft

Koop NU je kaartjes: Ga op deze site naar de voorstelling(en) van je keuze en klik op “Koop Ticket” Let op: Ook voor de gratis voorstellingen raden we aan om een kaartje te reserveren want vol = vol

 

Passen kopen

Koop kortingskaart

Koop volledig festivalkaart

Koop dagkaart vrijdag

Koop dagkaart zaterdag